Читај ми!

Против Хрватске морамо да поправимо утисак

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић изјавио је да наш национални тим мора на сваком мечу да пружи максимум како би постигао добар разултат на предстојећем Европском првенству.

"Ми немамо велики број квалитетних играча да бисмо надоместили одсуство Момира Илића, Момира Рнића или Станковића и Продановића, који су отказали у последњи час због повреда. Само уколико играчи дају 100 одсто могућности, Србија ће бити у стању да се бори за бодове против врхунских екипа као што су Данска и Пољска, рекао је Вуковић новинарима испред "Делта ситија" у Новом Београду, где је одржана промоција ЕП 2012. године.

Репрезентација Србије у Нишу је поражена у првом мечу Купа нација од Мађарске са 32:25, а селектор очекује да против Хрватске "наш тим избрише ружну слику из дворане Чаир".

"Не мислим да су нам шансе сада мање због пораза од Мађарске, најважније је да комплетни дочекамо две недеље уочи првенства, исправимо уочене грешке и спремни дочекамо утакмицу против Пољске. Покушаћемо сутра против Хрватске да поправимо утисак. Живимо у Србији и, увек када се игра против суседа, постоји посебан мотив. Победом бисмо поправили утисак, казао је он.

Вуковић је истакао да већина играча у Нишу није имала приступ какав носи играње за репрезентацију.

Очекујем да у року од 48 сати променимо приступ. Био сам разочаран када је изузетна нишка публика почела да скандира 'срце на терен', што значи да момци нису дали све од себе. Лош шут, пас и остале грешке у спорту се дешавају, али борбеност не сме да изостане", додао је Вуковић.

Наредни меч на Купу нација, турниру који представља припрему за ЕП, наш тим игра у суботу од 18 сати у београдском Пиониру против Хрватске, док у недељу у Вршцу дочекују селекцију Чешке.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару