Чилеанци се уплашили "викинга"

Репрезентативци Шведске, домаћини 22. Светског првенства за рукометаше отворили то велико такмичење убедљивом победом над Чилеом 28:18 (15:8). Шест голова Кима Екдала ду Ријетзе.

Швеђанима, домаћинима Светског првенства за рукометаше, допала је част да отворе ово такмичење, што су они и урадили прилично самоуверено лаком победом против дебитаната из Чилеа, са десет голова разлике.

Домаћини су у Гетеборгу конце игре преузели у своје руке већ на самом почетку мале, па утакмица није донела неку резултатску неизвесност, а и Чиле се представио као сасвим солидан тим, с обзиром на то да та држава не слови за расадник рукометашких талената.

Чиле је у утакмицу ушао храбро и повео 4:2, али су Швеђани убрзо заиграли озбиљније и постигли чак шест голова за редом, а разлика се до полувремена попела на седам голова предности.

Уз играча меча Кима Екдала ду Риетза, који је постигао шест погодака, по пет су забили Дредрик Петерсен и Оскар Карлен, док је најбољи Перуанац био Емил Фојхтман Перез са четири гола.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи