Малерозни Чупић

Хрватски рукометни репрезентативац Иван Чупић доживео је повреду због које ће највероватније пропустити првенство света, у јануару, у Шведској.

Чупић је играјући за свој клуб Рајн-Некар Ловен, на првенственој утакмици немачког првенства против Гепингена, повредио раме и неће моћи да се прикључи националној репрезентацији на завршним припремама за светски шампионат.

То је нови тежак ударац у каријери хрватског рукометаша, који је због бизарне повреде пропустио и Олимпијске игре Пекингу.

Малерозни Чупић је, наиме, 2008. године у Цриквеници, за време припрема за Игре у Пекингу остао без дела домалог прста пошто се оклизнуо при повратку у хотел са вечере. Приликом придржавања за ограду венчани прстен му је откинуо део прста, због чега је подвргнут хируршкој интервенцији, па је био приморан да откаже учешће у репрезентацији.

"Чупић ће се појавити 2. јануара са лекарским налазима и тада ћемо знати колико ће трајати његова рехабилитација. Уколико све буде у реду, постоји могућност да нам се придружи у другом кругу светског првенства", изјавио је хрватски селектор Славко Голужа.

Репрезентација Хрватске ће на шампионату у Шведској, од 13. до 30. јануара, играти у Ц групи са селекцијама Србије, Данске, Румуније, Алжира и Аустралије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи