Србија надиграла Русију

Рукометаши Србије победили су Русију 37:33 (20:11) у хали Спортског центра "Вождовац" на Бањици у првом припремном мечу за предстојеће Светско првенство у Шведској.

Српски рукометни тим је већ на старту меча направио позамашну резултатску разлику. Ношени сјајном подршком око 2.000 навијача, српски рукометаши играли су веома садржајно у нападу и дисциплиновано у одбрани. Руси су једна од најквалитетнијих европских репрезентација, па је резултат на полувремену 20:11 за Србију био огледало одличног издања изабраника Веселина Вуковића. 

Руси су се пренули у другом делу. Успели су да се приближе на неколико голова разлике, али је српски тим очувао предност и успешно окончао прву проверу.

Нашу репрезентацију очекује пут у Тунис на меч са истоименом репрезентацијом, а иза Нове године и нови припремни мечеви.

Целокупан приход од продатих улазница биће уплаћен Краљеву.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи