Преко Хрватске до Бразила

Женска рукометна репрезентација Србије играће против селекције Хтватске у баражу за одлазак на Светски шампионат 2011. године, који ће се одржати у Бразилу.

Жребом који је одржан у Данској, у граду Хернингу, одлучено је да ће наше репрезентативке дочекати селекцију Хрватске у првом мечум који би требало да се одигра 5. или 6. јуна наредне године.

Реванш ће бити на програму 11. или 12. јуна, а боља селекција из та два међусобна дуела, избориће пласман на светски шампионат, који ће се 2011. године одржати у Бразилу.

Подсећања ради, Србија ће 2013. године бити домаћин Светског шампионата за жене, тако да ће у наредном циклусу наше најбоље рукометашице директно изборити пласман на завршни турнир.

У осталим мечевима баража за одлазак на Светски шампионат у Бразилу 2011. састају се:

Немачка - Мађарска
Чешка - Црна Гора
Холандија - Турска
Шпанија - Македонија
Француска - Словенија
Исланд - Украјина
Пољаска - Румунија или Данска
Србија - Хрватска

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи