Књаз Милош неприкосновен

Још један Евро корак је направљен. У реванш утакмици трећег кола Купа купова, рукометашице Књаз Милоша победиле су данас на неутралном терену у Скопљу екипу Кастриоти из Урошевца резултатом 34:29 (21:13) и пласирале се у наредну рунду такмичења. Жреб у уторак у Бечу.

Прва утакмица одиграна је у суботу, а Књаз Милош је победио резултатом 47:24. И реванш меч је одигран без присуства публике у скопској дворани "Кале", а судили су Колевски и Метлари из Македоније.

У веома коректној и фер утакмици, рукометашице Књаз Милоса су без икаквих проблема још једном савладале више него просечну екипу из Урошевца и избориле пласман у четврто коло.

Седмерци: Кастриоти 3 (3), Књаз Милош 2 (1).

Искљуцења: Кастриоти 6 минута, Књаз Милош 4.

Кастриоти: Халити, Хречај, Келменди 4, Мухахери, Михајловска 3, Цветковска 3, Купина 5, Баша, Цветановска, Хемаили 8, Рама 2, Тиганус 1, Белма 3, Јашари.

Књаз Милош: Николић, Чоловић 4, Петровић 2, Кухаровић 2, Радоичић 8, Павловић 3, Гарашанин 5, Ољача, Мрљеш, Ристановић, Агатуновић 5, Рајовић 5, Угричић.

Зреб за наредно коло Купа купова биће обављен у уторак 23. новембра у седишту Европске рукометне федерације у Бечу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи