Књаз Милош у Скопљу

У суботу и недељу, у хали Кале у Скопљу, рукометашице Књаз Милоша из Аранђеловца и Кастриотија из Урошевца одиграће двомеч трећег кола Купа купова. Клуб из јужне српске покрајине инсистирао да се игра пред пуним трибинама, на крају ЕХФ одлучио да обе екипе у дворану уведу по педесет људи.

Рукометашице аранђеловачког Књаз Милоша отпутовале су у Скопље, где их у суботу и недељу очекују дуели против Кастриотија из Урошевца, у оквиру трећег кола Купа купова.

Европска рукометна Федерација (ЕХФ) прво је донела одлуку да се меч игра на неутралном терену, али је изабрала Скопље, које је географски ближе Урошевцу. Ипак, због безбедносних разлога, одлучено је да се двомеч у хали Кале игра без присуства публике.

На инсистирање управе Кастриотија, ЕХФ на крају доноси одлуку да обе екипе имају право да у халу уведу по педесет чланова управе, пријатеља клуба, уз званичнике савеза и градова.

"Идемо у пријатељску Македонију и сигуран сам да неће бити никаквих проблема. Немамо намеру да ангажујемо неке специјалце, нити да дижемо тензију. Могу чак да кажем да ми је жао што је утакмица толико изашла из оквира спорта. Књаз Милош иде у Скопље да одигра спортски, фер и коректно," рекао је секретар Књаз Милоша Бојан Никитовић.

Први меч између Књаз Милоша и Кастриотија игра се у суботу од 14 часова, док се реванш меч игра дан касније, а почетак је заказан за 13 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи