Скупштина РСС у Косовској Митровици

У Косовској Митровици је одржана редовна седница скупштине Рукометног савеза Србије, на којој је одлучивано о усклађивању неких нормативних аката нашег националног Савеза.

По завршетку рада, председник скупштине РСС Драган Буквић реко је да одржавање данашње седнице Скупштине РСС у Косовској Митровици представља вид моралне подршке српском народу на тим просторима и позвао друге спортске организације да следе тај пример.

"Имали смо посебан мотив да дођемо у Косовску Митровицу како бисмо одали признање за све оно што су овдашњи рукометни посленици урадили да би остали интегрални део РСС. Мислим да је то био наш дуг Косовској Митровици и северу Косова, рекао је Буквић.

Према његовим речима, поред рукомета и други спортски савези треба да појачају деловање на северу Косова како би био анимиран што већи број деце.

Начелник косовскомитровачког округа Раденко Недељковић рекао је да је подршка и долазак представника РСС још један у низу доказа да Спортски савез на том простору не жели да се интегрише у Спортски савез Косова.

"Често кажемо да се политика и спорт не прожимају, али је чињеница да не могу једно без другог. Наши савези су напуштали такмичења на Косову у којима су учествовали оног тренутка када су одређене структуре из Европске уније показале намеру да прихвате и учлане Спортски савез Косова у Европски савез, рекао је Недељковић.

Према његовом мишљењу, пример РСС треба да следе и остали спортски савези Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи