Читај ми!

Рукометаши Партизана оптимистични уочи почетка ЕХФ купа

Рукометаши Партизана Иван Мићић и Никола Зорић истакли су током гостовања у Јутарњем програму да се надају добром резултату против Берчема у ЕХФ купа.

Партизан је одлично започео нову сезону у Супер рукометној лиги Србије, уписао је шест тријумфа на истом броју мечева и налази се на првој позицији.

Црно-бели ће у суботу од 18.00 часова на Бањици дочекати Берчем из Луксембурга у оквиру друге рунде ЕХФ купа.

"Имамо част да отворимо ЕХФ куп на нашем терену и надам се да можемо пред својим навијачима да направимо добар резултат", рекао је Зорић.

Партизан је уочи почетка сезоне у Суперкупу Србије поражен од Војводине, а Никола Зорић је навео да су амбиције клуба велике.

"Направили смо одличну увертиру за почетак сезоне, победили смо Војводину на њеном терену, ако се не варам после осам година, односно 10 на гостовању", истакао је Мићић.

Мићић је рекао да су црно-бели задржали окосницу екипе из прошле сезоне и да се тим додатно појачао играчима на свим позицијама.

"Очекивали смо да ће период привикавања дуже трајати, међутим коцкице су се склопиле на почетку и испоставило се да је плодоносно", нагласио је Мићић.

Пивотмен Партизана је део клуба од 2012. године, а првом тиму се прикључио шест година касније. Зорић је ове сезоне појачао екипу, а претходне две године наступао је за Бенфику, а пре тога за шабачку Металопластику.

"Одлучио сам да се вратим зато што сам видео велике амбиције што ми се свидело, верујем да у томе има наде и драго ми је што могу да браним боје Партизана", казао је Никола Зорић.

Партизан је прошле године тријумфом у Купу Србије освојио трофеј након 11 година без титула.

Гостовање Ивана Мићића и Николе Зорића у Јутарњем програму погледајте у видео снимку изнад.

петак, 18. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи