Сукоб Цветковића и Шкрбића након Шведске

Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић и некадашњи капитен Драган Шкрбић, сада потпредседник Савеза, признали су да су имали вербалну расправу после пораза од Шведске (30:25) на Европском првенству, али и демантовали писање појединих медија да су били на ивици туче.

"Истина је да је дошло до разговора после утакмице са Шведском у холу хотела. Разговор је текао у повишеном тону са моје стране и стране селектора Цветковића као последица тензије због свега што се догађа на Европском првенству. Тај вербални сукоб, међутим, ни у једном тренутку није прешао границе и није било могућности да пређе у неки физички обрачун", рекао је Шкрбић, објављено је на сајту рукометног Савеза.

Шкрбић је открио и да је јутрос имао нормалан разговор са Цветковићем и да не постоји проблем између њих двојице.

"Јутрос смо седели више од сат времена и разговарали о свему. Као што пословица каже, јутро је паметније од вечери. Разменили смо мишљења и оно што смо имали да кажемо рекли смо уз кафу и један нормалан разговор. Не би требало да се ствара проблем тамо где не постоји. Ако их и има, решићемо их у оквиру наше организације", додао је потпредседник Савеза.

Селектор Цветковић наглашава да не види зашто се њихов разговор диже на ниво скандала и изненађен је написима у медијима.

"Нема никаквог скандала. Не видим уопште у нашем разговору нешто што би на тај начин било интересантно медијима. Не можемо увек да причамо тихо. Неки наш гласан разговор се по неки пут прокоментарише онако како не би требало. Све је у реду што се Шкрбе и мене тиче. Разговарали смо отворено о проблемима које имамо. Што се скандал тражи у овом тренутку? Овде смо да бисмо заједно направили резултат и покушали да се домогнемо другог круга", закључио је Цветковић.

Селекција Србије има два пораза из исто толико утакмица у Сплиту и за пласман у други круг првенства Европе, у најгорем случају, сутра јој је потребан тријумф над Исландом од најмање четири разлике.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 04. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару