Одржан други рукометни „Трофеј Краљева“

Жеља да надокнаде све године играња у околним градовима, разлог је више да од када играју на домаћем терену, краљевачки рукометаши осим лигашких такмичења организују и турнире.

Други "Трофеј Краљева 2016" окупио је близу 500 учесника, који су се такмичили у три категорије и у мини рукомету. Да је турнир оправдао очекивања органзатора, потврдили су гости.

Задовољни смо турниром,организаторима, супер је храна, као и смештај и организација, каже Јоже Перчић из РК Браник Марибор. Додаје и да њихова игра има варирања, тако да учешћа на оваквим турнирима су добра као мини припреме.

"Мислим да је поређење са другим играчима добро, и ја сам могао да потврдим своје квалитете", истиче Вид Ведлин играч Мариборског РК Браник.

"Јако ми се свидело овде,упознао сам нове пријатеље,упознао сам нови град", каже један од најмлађих учесника турнира Дени Мекчић, јуниор РК Челик Зеница.

"Турнир је јаког карактера и квалитета,и млађа селекција дечака је тренутно најмлађа од свих екипа тако да нам резултат није важан,колико дружење и осећај игре на турниру", мишљења је Кемал Видимлић, из школе рукомета Челик јуниор-Зеница.

"Проверавамо наше могућности,и желимо да наша и ваше екипе продуже ову сарадњу и у будуће", каже Јордан Димитров, тренер РК Локомотива из Орјаховице у Бугарској.

"Први меч смо изгубили, потом други смо победили тако да сам углавном задовољан", истиче Велимир Даскалов играч Бугарске РК Локомотива из Орјаховице.

Одиграно је више од 60 рукометних утакмица и 30 у мини рукомету.

"Драго ми је посебно што Краљево поред одбојке и кошарке, постаје рукометни град, да оживи што више и да што више деце буде у рукомету", каже Иван Станковић, тренер једне од најуспешнијих рукометних школа, РК Студентски град из Београда.

"Отварањем хале спортова у Краљеву једноставно смо стекли услове да будемо домаћини људима код којих смо били гости претходних година", каже Владан Костић, организатор турнира "Трофеј Краљева 2016". Он још додаје, да су сви са одушевљеним прихватили да дођу у Краљево и да играју у новој дворани.

Осим организатора, рукометаша Слоге и рукометних клубова из Србије, на турниру су играле екипе из Марибора, Берана, Зенице, Бугарске. Најбољи су добили медаље и пехаре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару