Рукометаши Србије почели припреме за ЕП

Мушка сениорске репрезентација Србије окупила се у Хотелу „ИН“. Изабраници селектора Дејана Перића ће од 13. јануара учествовати на Европском првенству у Пољској.

Селектор Дејан Перић је на конференцији за новинаре рекао да ће се припреме одвијати у две фазе. Прва фаза је у Београду до нове године, а потом се репрезентација сели у Нови Сад. Планиране су три пријатељске утакмице једна са Румунијом и две са селекцијом Мађарске.
 
„Припреме почињу данас, и одржаће се у две фазе. Прва фаза од 23. 12. до 31.12. у Београду и од 1.01. - 13.01. у Новом Саду. У овом периоду планиране су три утакмице, прва на „Дан српског рукомета", 29. децембра са репрезентацијом Румуније од 20 сати на Бањици и двомеч са селекцијом Мађарске, 9. јануара у Сенти и 10. Јануара у Кечкемету. С обзиром да је први део лигашког такмичења наших репрезентативаца при крају играчи ће се накнадо прикључити. Неки завршавају ових дана, док играчи који играју у Немачкој репрезентацији ће се прикључити пред саму утакмицу са Румунијом. Играчи који су у Катару ће нам се прикључити тек у Новом Саду. Потрудићемо са да у овом периоду, уз три помоћна играча Немању Белоша, Филипа Маријановића и Дејана Милосављева, да овај први период искористимо за физичке и татичке припреме. Очекујем да играчи дођу здрави, да дођу у шта не сумњам, са једном великом жељом и мотивом пред ово велико такмичење. Мислим да једном квалитетном игром и односом можемо да испунимо циљеве.

Чека нас тешка група, коју нисмо могли да бирамо. Играње са домаћином на овако великом такмичењу је сан многих играча. У групи нас чека и Француска, репрезентација који је најуспешнија нација у историји рукомета према резултатима и трофејима који су освојили. Такође ту је и Македонија која има континуитет на великим такмичењима. Ми имамо репрезентацију која је пуна мотива и жељна доказивања и верујем да ћемо у свим сегментима игре парирати осталима. Неће бити лако, али верујем да ће ова екипа урадити све да осветла образ и оствари циљеве."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару