Читај ми!

Пораз од Хрватске у Умагу

Мушка рукометна репрезентација Србије изгубила је у Умагу од домаће селекције Хрватске са 35:28 (18:13), у првој од две пријатељске утакмице националних тимова.

Изабраници Дејана Перића заслужено су претрпели убедљив пораз, након што су озбиљнији отпор пружили само на почетку оба полувремена.

Састав домаћина, који се припрема за учешће на Првенству света у Катару, умео је правовремено да успостави доминацију, иако је Србија у првих пет минута наставка пришла на минус три гола (19:16).

Хрватски рукометаши до краја су у неколико наврата имали и осам голова предности, па су рутински окончали борбу за сигуран тријумф.

Најефикаснији у редовима српског тима били су Немања Илић са седам и Момир Илић са шест голова, док су Хрвате до успеха предводили Хорват са осам погодака, Чупић са седам и Копљар са четири.

Друга пријатељска утакмица између рукометаша Хрватске и Србије игра се у суботу од 18 сати у Ријеци.

Репрезентација Србије припрема се за учешће на турниру у Норвешкој, од 15. до 19. јануара, а прву такмичарску утакмицу имаће тек у априлу, када јој предстоји гостовање на Исланду, у наставку квалификација за Првенство Европе 2016. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи