Читај ми!

Није било како смо се надали, следи припрема за Токио

Српски веслачи вратили су се са Олимпијских игара незадовољни учинком, а посебно су истакли лоше услове за такмичење у Рио де Жанеиру.

Ненад Беђик и Милош Васић у двојцу без кормилара заузели су четврто место у Б финалу, а укупно 10. На ; такмичењу су их пратили пехови, пошто им се преврнуо чамац у квалификацијама.

"Није текло онако како смо се надали. Имали смо, пре свега, здравствених проблема пред одлазак у Рио, што се одразило на такмичење, а после и пех да смо се преврнули у првој трци, што се виђа јако ретко", рекао је Беђик по повратку у Београд.

Беђик је казао да још не зна колико их је превртање коштало јер, како је рекао, он и Васић још чекају последице, пошто је вода била прљава.

"Услови су били можда и једни од најгорих, на граници отказивања такмичења. После нашег превртања су се побуниле јаче репрезентације које имају утицаја, па су почели да одлажу такмичења јер је било великих играча који су се борили за медаље, а такви услови никоме не иду у корист", казао је он.

Према његовим речима, утисци из Рија тек треба да се сумирају и да се нарави план како би наступ на Олимпијским играма у Токију 2020. био много бољи.
"Видећемо како ћемо да радимо следеће четири године како би наш наступ у Токију био много бољи", рекао је Беђик.

Марко Марјановић и Андрија Шљукић су у дублу скулу такође били 10.
Шљукић је навео да нема шта да пуно да замери организаторима, осим што су услови за такмичење били јако лоши.

"Услови за такмичење су били јако лоши и то највећи утисак, поготово зато што се наш двојац, који је био један од главних конкурената за медаљу преврнуо, што се не виђа тако често", казао је Шљукић.

Он је додао да је веслаче, али и остале спортисте на почетку понела атмосфера.

"Мало је нестварно када видите Новака Ђоковића, Мајка Фелпса, Јусеина Болта... Првих седам дана сте као у биоскопу, а после када се то сведе на своје, постане нормално", рекао је Шљукић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару