Читај ми!

Мандић и Богдановић: Идемо мотивисане и надамо се медаљама

Репрезентативке Србије у тaеквондоу Милица Мандић и Тијана Богдановић изјавиле су да су спремне за Олимпијске игре и да ће дати све од себе да остваре што боље резултате.

"Спремне смо, насмејане, добро расположене. Идемо у Рио мотивисане, са великом жељом и надам се да ћемо се вратити са сјајним резултатима, надам се медаљама, даћемо све од себе", рекла је Милица Мандић на конференцији за новинаре у Београду, уочи пута за Рио.

Мандићева ће у Рију бранити златну олимпијску медаљу освојену пре четири године у Лондону. Како је рекла, од тада се много тога променило.

"Многе ствари су се десиле у претходне четири године, било је успона, падова и промена. Сазрела сам и једва чекала Рио" казала је она.

Милица Мандић ће се у првом колу борити са Тином Скар из Норвешке, а познате су јој и остале потенцијалне противнице. Оне у се се бориле четири пута у последње две године и скор је 2:2.

"Слушаћу упутства тренера, за сваку сам се детаљно спремала. На мени је да одем концентрисана и спремна, слушам шта ми се каже и тактику спроведем у дело", рекла је Милица Мандић.

Тијана Богдановић је рекла да су јој Игре у Рију велики изазов.

"Тек сам прошле године почела да се такмичим у сениорској конкуренцији и већ сам на Олимпијским играма. На ово такмичење гледам као на велики изазов и велику шансу коју сам добила. Желим да се покажен у најбољем светлу. Спремни смо и идемо тамо да покажемо најбоље", рекла је Тијана Богдановић.

Тренер Драган Јовић рекао је да је жреб био изузетно тежак, али да нико није очекивао да ће бити лак.

"Жреб је изузетно тежак, али су Олимпијски игре смотра најбољих бораца на планети. Тамо нема лаког жреба. Верујем у обе девојке, верујем да смо добро радили. Олимпијске игре се решавају у детаљима. Поштујемо сваког противника", рекао је Јовић.

Такмичење у тaеквондоу на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру одржаће се од 17. до 20. августа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару