Аруновићева: Ово је у рангу мојих резултата ове године, али сам ипак незадовољна

Репрезентативка Србије у стрељаштву Зорана Аруновић рекла је да је резултат на 25 метара малокалибарским пиштољем њена тренутна реалност, као и да је незадовољна својим наступом на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

"У првом делу сам имала добре резултате, али у другом делу слабије пуцам. Ја се са овом дисциплином мучим већ једно две године, тако да је ово, нажалост, у рангу мојих резултата. Не знам шта да кажем, стварно сам се потрудила максимално да надмашим све што сам радила ове године, али то је немогуће", рекла је Аруновићева новинарима.

Аруновић је у прецизном гађању остварила резултат од 293 круга, а у брзом 283. После првог круга квалификација заузимала је четврто место, али је на крају била 20.

Она је истакла да овај резултат један од бољих који је остварила, али да не може да буде задовољна исходом.

"Ово је чак и један од бољих овогодишњих резултата, али ја нисам неко ко иде да буде 19, 20. или 15.", казала је она.

Аруновићева претходно није успела да избори финале у дисциплинама ваздушним пиштољем.

"Ваздушно је било добро, дала сам свој максимум и у једном и у другом. Што се тога тиче, не могу себи нешто да пребацим, али ово није нешто на шта сам ја навикла. Стварно ми је жао што није било боље, али шта ја знам. Сутра ће да сване нови дан и надам се да ће неко од спортиста да буде бољи од овога до сада", рекла је Аруновићева.

Она је казала да су Игре у Рију биле пуне изненађења и да фаворити нису успевали да испуне очекивања.

"Све је то чудно, али ово су Олимпијске игре, такмичење које је исто као и сва друга такмичења, а опет је тако другачије због нивоа стреса који носи са собом. Једном у четири године видите како сви фаворити падају", рекла је Зорана Аруновић.

Српска стрелкиња се у последњих месец дана потпуно искључила из јавности и концентрисала се на своје такмичење, али је наравно свесна да тим Србије нема успешне Игре до сад.

"Искључила сам се. Већ месец дана немам додира са реалношћу, изоловала сам се, немам контакта са другима, али сам чула да не иде како смо желели и надали се. Али промениће се кад падне једна медаља, биће лакше свима који остају. Надам се да ће имати више среће од нас овде у стрељаштву", рекла је Зорана Аруновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару