Читај ми!

Чавић у финалу

Репрезентативац Србије у пливању Милорад Чавић пласирао се у финале трке на 100 метара лептир стилом на Светском купу у Москви, пошто је у квалификацијама био седми резултатом 52,85 секунди.

Други наш представник у овој трци Велимир Стјепановић заузео је 15. место резултатом 54,26 секунди, а исти пласман остварио је и у квалификацијама трке на 200 слободно – минут 48 секунди 83 стотинке.

Најбоље време постигао је Аустралијанац Џеф Хјуџил (51,74), док је актуелни олимпијски шампион и светски рекордер у тој дисциплини Американац Мајкл Фелпс био пети – 52,70.

Мирослава Најдановски није успела да се пласира у финале трке на 100 метара слободно, пошто је у квалификацијама заузела девето место резултатом 55,51 секунди.

Ни Стефан Шорак није се пласирао у финале, заузевши 26. место у квалификацијама трке на 50 слободно резултатом 24,19 секунди.

Финале дисциплине 100 метара лептир на програму је по подне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи