Читај ми!

Грозданић на Универзијади

Сјајна телевизијска покривеност Универзијаде у Београду 2009. године није прошла незапажено. Веселин Грозданић, главни редитељ РТС-а, позван је да на предстојећој летњој Универзијади у Шенжену, која почиње 12. августа, ради у међународном продукционом тиму који ће телевизијски покривати Игре.

Веселин Грозданић, главни редитељ Радио-телевизије Србије, позван је од стране ФИСУ (Међународне асоцијације Универзитетског спорта) да на предстојећој летњој Универзијади у Шенжену (од 12. до 23. августа 2011) ради у међународном продукционом тиму који ће телевизијски покривати овогодишње Игре.

Ова част за Јавни сервис Србије, као и Грозданића лично, резултат је деценијског рада иза камера током кога је Веселин Грозданић, поред осталог, уписао у своју биографију готово 4900 директних преноса.

После Универзитетских игара у Београду 2009. године током којих је Грозданић такође водио телевизијски тим, на позив Извршног директора УБ 2011, данас директора за медије и комуникације ФИСУ Дејана Шушовића, посланик РТС-а Веселин Грозданић држаће редитељску палицу у Шенжену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи