Читај ми!

Сетски куп

Успешан дан за веслаче

Репрезентативци Србије у веслању били су успешни првог дана Светског купа у швајцарском граду Луцерну, пошто су три посаде избориле пласман у полуфинале.

На трећој, последњој регати Светског купа за финале ће се борити четверац без кормилара (Милош Васић, Радоје Ђерић, Горан Јагар, Миљан Вуковић), четверац без кормилара за лаке веслаче (Милош Томић, Милош Станојевић, Ненад Бабовић, Немања Нешић) и Ива Обрадовић у женском скифу.

Четверац без кормилара победио је у првој групи репесажа резултатом 6:08.49 минута, четверац за лаке веслаче у трећој фрупи квалификакција био је други са 6:03.76 и прошао директно, док је Ива Обрадовић била најбоља у репесажу са 7:46.63 минута.

"Задовољни смо, јер на такмичењу које је јаче од светског првенства имамо три посаде у полуфиналу. Најбитније је да су нам посаде и даље у резултату олимпијске норме, што је неки крајњи циљ", рекао је селектор веслачке репрезентације Србије Небојша Илић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи