Читај ми!

Женски скокови коначно

Међународни олимпијски комитет укључио је женске скијашке скокове и још четири дисциплине у програм Зимских игара у Сочију 2014. године.

Извршни одбор МОК-а укључио је на састанку у Лондону и дисциплину халфпајп у скијању слободним стилом, затим мешовиту штафету у биатлону и тимске наступе у санкању и уметничком клизању.

МОК је објавио да је неке дисциплине у сноубордингу и скијању слободним стилом, као и тимски наступ у алпском скијању, оставио на чекању за даље разматрање.

Комитет је два пута одбијао женске скијашке скокове за Олимпијаду у Ванкуверу 2010. године, наводећи да тај спорт нема довољно врхунских такмичара.

Представници спорта догурали су случај чак до врховног суда Канаде, али нису успели да пониште пресуду МОК-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи