Ерњеши носио заставу Србије

Победник Светског купа за кадете Роберт Ерњеши који ће играти и за јуниорску репрезентацију Србије, носио је заставу Србије на свечаном отварању 15. Шампионата света за јуниоре у Ријеци који ће трајати до 29. маја.

У дефилеу у дворани Замет учествовало је  17 нација, први пут појавила се и Каталонија а за титуле ће се борити и куглаши и куглашице из Аустрије, БиХ, Чешке, Француске, Немачке, Мађарске, Италије, Македоније, Црне Горе, Пољске, Румуније, Словеније, Србије, Швајцарске, Словачке и Хрватске.

Шампионат је прогласио отвореним градоначелник Ријеке Војко Оберснел, а учеснике и госте поздравили су и председник КС Хрватске Иван Лулић, као председник ФИОК НБЦ Зигфрид Швајкард и председник НБЦ Лудвиг Кочиш.

У уторак  25. маја почиње јуниорски Шампионат света. Прво ће на стазе јуниорке у екипном делу. Селектор Јулијана Вукадиновић одредила је овај састав: Далиборка Ненадов, Маријана Чисар, Ливиа Санто, Јелена Петровић, Марија Гајин, Исидора Шибул, резерве су Биљана Вујацков и Гордана Голушин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи