"Мајска награда" Нађи, Вањи и Андрији

Пливачица Нађа Хигл, стрелац Андрија Златић и ватерполиста Вања Удовичић добитници су "Мајске награде" Спортског савеза Србије за успехе у 2009. години, која је уручена на свечаности у Дому Народне скупштине.

У категорији неолимпијских спортова, награду су добили најтрофејнији млади куглаш света Вилмош Заварко и каратиста Никола Јовановић. 

У конкуренцији спортиста са посебним потребама признање је добио Петар Миленковић (боди билдинг)

Признање у категорији најбољих тренера припало је Павлу Златићу (стрељаштво), а награде су добили и спортски функционери - председник Ватерполо савеза Србије Велибор Совровић, председник Боксерског савеза Србије и асоцијације "Спорт за све" Велизар Ђерић, председник ФК Златибор Јосип Ристановић и председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић.

Награђени су и спортски новинари - Јован Тамурџић (Дневник), Аклександар Симић (Студио Б) и Момчило Јокић (Спорт).

У конкуренцији спортских територијалних организација, награда је припала Спортском савезу општине Апатин и Републичком заводу за спорт у Кошутњаку, док су као најуспешнији републички спортски савези награђени Пливачки и Веслачки савез Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи