Насиља на стадионима мање

Министар омладине и спорта Снежана Самарџић - Марковић изјавила је да је насиља и нереда на спортским стадионима у Србији знатно мање од примене плана Координационог тела владе за сузбијање насиља.

"У овом тромесечју нереда је мање за 26 одсто него у истом периоду рошле године", рекла је Самарџић-Марковићева новинарима у Свилајнцу где је отворила терен за мале спортове.

У Србији имамо годишње више од 70.000 спортских приредби и у односу на тај број, насиља је мало, али га има и даље, и у неким местима ескалира, додала је она.

"Волела бих да се људи не плаше полиције, већ закона, а да би се хулигани плашили закона морају судови да раде адекватно", рекла је министарка.

"Волела бих да судови изричу озбиљне казне када су нереди и насиље у питању", закључила је она.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи