Поповић најбржи на Фрушкој гори

Борис Поповић из новосадског Рис сајклинга победио је на великом Фрушкогорском маратону на скраћеној стази од 56 километра због веома лошег времена и великог блата. .

Најбољи на средњој стази од 50 км био је Оливер Штрбац из Фанатика а у малом маратону на 37 км тријумфовао је Акош Бриндза из Каприола.

Најхрабрија дама била ја Ванеса Дурман из Фанатика која је возила и завршила велики маратон као прва жена у историји такмичења. На средњем маратону славила је Данијела Пилић из скопског клуба „Енерџи". Учествовало је укупно 157 бициклиста, од преко 300 колико је било пријављено тако да није оборен прошлогодишњи рекорд од нешто преко 200 учесника.

Победници мора да се знају, да остане забележено, али Иван Давосир директор Фрушкогорског маратона, по завршетку овогодишње трке, је рекао:

- Да могу све учеснике, а било их је 157, прогласио бих за победнике! Свако ко је по киши и јаком ветру дошао да вози на Фрушкој гори је јунак, планински бициклизам се још једном потврдио као спорт екстремно храбрих...

Резултати, велики маратон, 57 км: 1. Борис Поповић (Рис сајаклинг) 3:13,30 часова, 2. Петар Грабеж (клуб „Јачи од бетона") 3:21,11, 3. Владимир Потрић (Раднички Крагујевац) 3:32,38 часова.

Средњи маратон, 50 км: 1. Оливер Штрбац (Фанатик) 2:41,43 часова, 2. Марко Поповић (Рис сајклинг) 3:10,30, 3. Милош Суботић (индивидуалац из Београда) 3:17,23 часова.

Мали маратон, 27 км: 1. Акош Бриндза (Каприоло) 1:27,26 часова, 2. Матеј Скузин (Хрватска) 1:30,53, 3. Енде Калмар (Каприоло) 1:35,39 часова итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи