Величковић 19. у трећој етапи Трке мира

Јуниорски репрезентативац аранђеловачке Шумадије Алекса Величковић заузео је 19. место у конкуренцији 124 возача у другој полуетапи треће етапе омладинске бициклистичке Трке мира у Терезину у Чешкој.

Он је у друмској трци на 97 километра у Рудиницама над Лабем имао 59 секунди слабије време од победничког трија из Данске.

Славио је Асбјорн Андресен са 2:27,55 часова (просек 39,3 км на час) испред земљака Фредерика Јенсена (исто време) док је трећепласирани Михаел Валгрен имао седам секунди заостатка.

Други српски бициклиста Урош Јовановић пласирао се на 127. место са 7,32 минута слабијим временом.

У првој полуетапи треће етапе, хронометру на 12 километра у месту Требнице, чак тројицу српских јуниора уловила је временска рампа - Марка Даниловића, Стефана Ивковића и Лазара Јовановића. Полуетапу су завршили на 132. месту Алекса Величковић (+ 2,51 минут заостатка) и на 138. месту Урош Јовановић (+ 3,33). Победиоо је Рафаел Реиш (Португалија) у времену 14,51 минут.

У генералном пласмну води Андерсен (Данска) са 7:43,43 часова испред земљака Велгрена (+ 37 секунди) и Јенсена (+ 46).

Пласман преостале двојице српских јуниора:

109. Величковић + 21,41 минута

125. У. Јовановић + 37,46 минута

Четврта етапа је друмска и биће дугачка 88,8 километра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи