Драган Шолак међу водећима на Босна опену 2010

Српски репрезентативац у шаху Драган Шолак се са три победе у три кола налази у групи водећих играча на 40. међународном турниру "Босна опен 2010", који се игра у Сарајеву.

Од осталих српских велемајстора, Бојан Вучковић, Иван Иванишевић, Александар Ковачевић, Милош Павловић и Бранко Дамљановић имају по два поена. Уз Шолака, непоражени су Вучковић, Иванишевић и Павловић.

Анђелија Стојановић је освојила један поен у три кола, док Љиља Дрљевић има 1,5 поена. У данашњем, четвртом колу, Шолак игра са Шебеником (Словенија), Ковачевић са Бејтовићем (БиХ), Дамљановић са Гисласоном (Исланд), а Иванишевић са Буровићем (БиХ).

Павловић игра са Мамдовим (Азербејџан), Вучковић са Сабоом (Мађарска), Дрљевићева са Ван Оостером (Холандија), а Стојановићева са Зуком (БиХ).

На Боснином турниру, који је први пут отворен, учествује 169 играча, укупан наградни фонд износи 109.800 евра, а победнику је намењено 20.000 евра. "Босна опен 2010" завршава се 15. маја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи