Хокеј на леду

Детроит и Филаделфија раширили крила

Црвена крила из Детроита и Летачи из Филаделфије, победама над Сан Хозеом и Бостоном, успели су да се одрже у ваздуху и остану на курсу који води ка Стенли купу.

Детроит је у четвртој утакмици коначно показао зубе Ајкулама из Сан Хозеа, савладавши их у својој Џое Луис арени са високих 7:1. Френзен је био стрелац четири гола за Црвена крила а мрежу Сан Хозеа додатно су напунили Бертузи, Филпула и Рафалски. Једини погодак за госте постигао је Хитли.

Резултат у серији је сада 3:1 за Сан Хозе, који ће већ вечерас на свом леду покушати да искористи другу меч лопту и оконча овај полуфинални дуел.

Чикаго је победом у гостима од 7:4 повећао своје вођство у серији са Ванкувером на 3:1 и у недељу ће пред својим навијачима имати прилику да победом избори пласман у финале Западне конференције.

Монтреал је успео да серију против Питсбурга врати на почетак (2:2), савладавши Пингвине на свом леду резултатом 3:2. Голман "Канађана" Јарослав Халак поново је блистао и проглашен је играчем утакмице. Пети меч игра се вечерас у Питсбургу.

Бостон је пропустио прилику да већ после четири утакмице реши серију изгубивши у Филаделфији са 5:4, тек после продужетка.  Нову прилику за окончање серије и пласман у финале Источне конференције Бостон ће имати у понедељак на свом терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи