Занимљивост

Бомба у моди

Да ли сте знали да постоји светски шампионат у скакању такозванох "бомби" у воду? Такмичење у овој крајње необичној дисциплини одржано је енглеском граду Шефилду.

Био је то шести Светски Шампионат који је окупио више од 30 такмичара из читавог света. Такмичари су оргиналношћу својих костима, занимљивим акробацијама и атрактивним скоковима одушевили присутну публику, али и гледаоце широм света.

Светски првак постао је домаћи такмичар Џорџ Перкинс, који је рођен у Шефилду. Он је наступио у костиму гладијатора, а својим невероватним скоком, бомбом која је најбоље оцењена и од стране судија, али и од стране публике, успео је да освоји своју прву шампионску титулу у овој дисциплини.

С обзиром на то да је на српским купалиштима ова дисциплина прилично популарна, остаје нам само да са нестрпљењем чекамо тренутак када ће и наша земља добити представника и можда новог шампиона света у овом крајње необичном надметању.

Овај прилог могли сте да гледате и у предходној емисији ,, Свет спорта'' која се емитује сваке суботе од 22.00 часа на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи