Добри односи кључ успеха

Руководство Олимпијског комитета Србије (ОКС) састало сa са представницима спонзорског пула ради успостављања што бољег партнерског односа и представљања програма активности националног Олимпијског комитета да краја 2010. године.

Председник ОКС Владе Дивац, подсетио је на главни циљ - да се обезбеде максимални услови за припреме и учешће на такмичењима наших врхунских спортиста.

"Без вас то не би било могуће. Хвала вам још једном што сте врхунски спорт у Србији препознали као право место за улагање. Неки од вас били су уз Олимпијски комитет и олимпијаски тим Србије и у претходном олимпијском циклусу, али онима који су сада са нама први пут, користим прилику да још једном пожелим добродошлицу у олимпијску породицу Србије", изјавио је Дивац у београдском хотелу "ЗИРА".

Генерални секретар ОКС Ђорђе Вишацки представио је челним људима компанија спонзора ОКС програм активности које очекују Олимпијски комитет до краја 2010. године.

Учесницима састанка посебно је скренута пажња на Прве олимпијске игре младих, у августу у Сингапуру, и на активности у новембру. Тада ће у Београду бити одржана Генерална скупштина Европских олимпијских комитета, а ОКС ће угостити велики број чланова олимпијске породице из читавог света, на челу са председником МОК-а Жаком Рогом.

Том приликом ОКС ће организовати и централну прославу 100 година олимпизма у Србији. У новембру ће се одиграти финале ЕкОлимпијаде Србије, одржаће се свечана академија поводом 100. годишњице и биће отворен "Олимпијски музеј" на Београдском пристаништу.

На састанку су посебно представљена још два пројекта ОКС - "ЕкОлимпијада Србије", која је своју премијеру имала у Суботици 9. априла, и пројекат "ВИЗА кобрандинг" картице, коју ОКС настоји да реализује у сарадњи са топ партнером МОК, компанијом ВИЗА, са званичном банком ОКС, Војвођанском банком, и свим партнерима Олимпијског комитета.

Присуствовали су још представници домаћина Верано групе, представници компанија Теленор, Меркатора С, Војвођанске банке, Дунав осигурања, РТС-а, ПРЕС паблишинг групе, Колор прес групе и компаније ЕКО Србије.

Сви учесници састанка исказали су задовољство овим начином сарадње и комуницирања ОКС са својим партнерима и предложили да се овакви састанци одржавају и у будућности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи