Лош дан наших рвача

Први дан сениорског првенства Европе у рвању грчко римским стилом у Бакуу није био успешан за репрезентативце Србије, пошто су на старту заустављена тројица наших представника.

Кристијан Фрис је после победе против Финца Виле Илмари Какија од 2:0 изгубио од Грузијца Ласија Гогитадзеа са 2:0.

Александра Максимовића је у првом колу елиминисао Мариус Томесен са 2:1, док је Давор Штефанек изгубио на старту од Чеха Томаса Собецког са 2:0.

Селектор Милорад Докманац оценио је почетни наступ наше репрезентације као "пад и разочарање", али је изразио оптимизам у погледу наставка такмичења.

"Није све готово. Дошли смо по медаљу и од тог циља не одустајемо. На жалост, момци данас нису успели да оправдају очекивања, али сутра је нови дан и очекујем да образ осветлају Радомор Петковић и Петар Бало који ће наступити у категоријама до 120, односно 84 килограма", рекао је Докманац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи