Орлови у Бакуу

Репрезентација Србије у рвању путује у Баку, где ће до 19. априла учествовати на Првенству Европе у грчко-римском стилу.

Нашу репрезентацију чине Кристијан Фрис (до 55 кг), Давор Штефанек (до 60 кг), Александар Максимовић (до 66 кг), Петар Бало (до 84 кг) и Радомир Петковић (до 120 кг).

Потпредседник Рвачког савеза Србије и вођа пута Рајко Балтић истакао је да су обезбеђени сви услови за успешан наступ наше репрезентације у главном граду Азербејџана.

"Екипа је потпуно обезбеђена, када су у питању услови за пут и смештај. Надам се да ће Баку бити срећан нашим момцима и да ће остварити запажен резултат, јер верујем у квалитетан рад стручног штаба", рекао је Балтић.

Председник РСС Жељко Трајковић напоменуо је да је Савез учинио све што је било у његовој моћи како би репрезентативци били што боље припремљени за шампионат Европе.

"Како се Олимпијске игре у Лондону приближавају, очекивања су нам са сваким такмичењем све већа. Није тајна да се надамо бар једној медаљи на Олимпијским играма", поручио је Трајковић.

Селектор Милорад Докманац напоменуо је да су "уложени надљудски напори" како би се такмичари спремили за Првенство Европе, које је по његовом мишљењу "једна од станица" ка Олимпијским играма у Лондону.

"На Играма у Лондону очекујемо да наше рвање заблиста. Не треба причати много о овим момцима, јер њихове бројне европске и светске медаље говоре саме за себе", истакао је Докманац.

Тренер Сретен Дамјановић напоменуо је да су репрезентативци "одлично припремљени" и да сада "све зависи од спортске среће".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи