Браћа Кличко желе Хеја

Браћа Кличко желе да боксују против шампиона тешке категорије у верзији Светске боксерске асоцијације (WBА) Дејвида Хеја.

"Највећи ривал, односно највећа препрека, за ову борбу јесте мој брат. Не можемо да одлучимо ко ће се борити са Хејом. Мислим да ћемо морати да бацамо новчић", рекао је старији Виталиј о свом брату Владимиру.

Виталиј Кличко рекао је да су браћа јако љута на Хеја, пошто је британски боксер на конференцију за новинаре дошао носећи мајицу на коjoj је приказан како стоји над обезглављеним телима браће, а у рукама носи њихове главе.

"Хеј је човек који не бира речи. Увек користи бизарне начине да изрази своје мисли, у чему год наступа...тако ствара 'добар' публицитет", рекао је Кличко.

Хеј је бивши шампион у крузер категорији, а прву одбрану титуле имаће 3. априла у Манчестеру против Џона Руиза. Појас у WBA верзији освојио је победивши Николаја Валујева у новембру. Хеј је раније говорио да му је циљ обједини титуле тако што ће победити браћу Кличко, који су шампиони у верзијама WBC, IBF и WBO. Британац их је често вређао, а увредљиво је говорио и о својим ривалима.

Виталиј Кличко ће бранити свој WBC појас против европског првака Алберта Сосновског из Пољске. Та борба заказана је за 29. мај у Немачкој.

Владимир је у суботу задржао WBO и IBW титуле тако што је нокаутирао Едија Чејмберса.

Виталиј је рекао и да очекује да ће следећи ривал његовог брата бити Александар Поветкин из Русије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи