Поповић, Ђурђић и Марић иду за Грчку

Селектор сениорске репрезентације Србије за планински бициклизам Иван Давосир одредио је, после изборне трке одржане у близини Шида, репрезентативце за трку Ц – 2 категорије у близини Атине 28. марта.

Стратоваће у европској конкуренцији у првој трци за светске бодве ове сезоне Борис Поповић (Рис сајклинг, Нови Сад), Бојан Ђурђић (Раднички, Крагујевац) и Алекса Марић (Црвена звезда).

Ово је био и редослед у трци коју су организовали бициклистички радници Шида предвођени Слободаном Радовановићем. Марић је уједно и најбољи возач до 23 године.У категорији мастерса славио је Бранислав Матић из Фанатика, испред Стеве Клисурића из апатинског Аса и Ненада Мирића из крагујевачког Радничког. Најбољи ветеран је Милош Барна из Шида, док су у млађим категоријама доминирали гости из Винковаца освојивши прва три места: Филип Ченгић, Бранко Малтар и Звонимир Јеленић.

- Пријатно ме је изненадио Борис Поповић који је, иако има доста обавеза на послу, вредно тренирао и показао да је у доброј форми - коментар је селектора Ивана Давосира. - Са Бојаном Ђурђићем је диктирао темпо у току целе трке.Труд, рад и јаки тренинзи Алексе Марића награђени су трећим местом и учешћем у репрезентацији. Претекао је за више од минута Ивана Томића из Прогресива и Оливера Штрбца из Фанатика. Томић се није добро осећао у првом делу трке, тек у финишу јер показао шта може...

У Грчку ће три српска репрезентативаца водити Иван Давосир, селектор репрезентације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи