Читај ми!

Дамир Шабић нови-стари председник Рвачког савеза Србије

Дамир Шабић поново је изабран за председника Рвачког савеза Србије. На редовној изборној скупштини досадашњи први човег српског рвања добио је поверење за нови четворогодишњи мандат, а за новог потпредседника изабран је доц. др Младен Кецман, дугогодишњи спортски директор Рвачког клуба Раднички из Београда.

Такође, оформљен је и нови Управни одбор, који је због жеље за већом ефикасношћу у раду са 11 чланова смањен на девет.

Осим председника Шабића и потпредседника Кецмана чланови Управног одбора су: Градимир Дедић, Петар Бало, Душан Арсенијевић, Бобан Цекић, Драган Вулешевић, Александар Попов и Горан Ненадовић.

Функцију председника Скупштине Рвачког савеза Србије у наредном периоду обављаће Дејан Рајић, док је за председника Надзорног одбора именован Љубиша Самарџић.

„Оно што ће бити примарни задатак новог руководства Рвачког савеза Србије је да извршимо одрђене промене у стручном штабу наше селекције. У најкраћем року именоваћемо новог селектора и тренере репрезентација“, рекао је Шабић и потом посебно истакао:

“Максимално ћемо се потрудити да помогнемо нашим клубовима, подржимо наше традиционалне рвачке центре и развијамо наше младе рваче.“

“Са тим циљем у потпуности ћемо користити све расположиве тренажне капацитете које имамо у Националном тренажном центру у Кошутњаку, као и у нашој рвачкој академији у Кањижи. Уверен сам да ће комплетно руководство Рвачког савеза Србије још посвећеније радити на стварању што бољих услова за наше рваче како би нам и у будућности са великих такмичења доносили медаље“, закључио је Шабић. 

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи