Читај ми!

ОТП банка и ОКС славе најдуговечније партнерство у спорту

Док се олимпијци такмиче у париским аренама и највећа спортска фешта има и прве шампионе, неминовно је да се осврнемо на раније успехе, незаборавне тренутке спортске среће и безрезервне подршке током претходних неколико Олимпијских циклуса. Томе је претходила озбиљна припрема најбољих спортиста, коју више од две деценије обезбеђује и ОТП банка Србија, Званична банка Олимпијског тима Србије и у Паризу.

"Када је пре тачно 23 године почело ово партнерство, а сада већ и истинско пријатељство ОТП банке и Олимпијског комитета Србије, били смо сигурни да ће то бити сарадња која ће се преносити кроз генерације. Данас, после скоро шест пуних Олимпијских циклуса, медаља из Атине, Пекинга, Лондона, Рија и Токија, можемо да кажемо да са великим нестрпљењем ишчекујемо Олимпијске игре у Паризу, јер као што и наши спортисти на сваким Играма поставе нове рекорде, и ми кроз ово партнерство планирамо то да урадимо. Да поставимо рекорд у дуговечности", кажу из ОТП банке Србије поводом испраћаја Олимпијског тима у Париз.

Као прве пост-ковид Олимпијске игре, које су се отвориле ка новој генерацији З и генерацији Алфа,  публици са дисциплинама попут брејкинга, скејтинга, спортског пењања и сурфинга, али и прве Летње игре на европском тлу после 12 година, Париз је спреман дочекао.

Од европских тимова, наш Олимпијски тим један је од бројнијих, са 113такмичара који су обезбедили олимпијске квоте. Међу њима Александра Перишић (таеквондо), Александар Кукољ (џудо), Адриана Вилагош (атлетика), Милица Новаковић (кајак) и Дејан Мајсторовић (баскет 3x3), осим што су репрезентативци Србије, уједно су и амбасадори ОТП банке на 33. Олимпијским играма.

Тим поводом, ОТП банка је ангажовала ове амбасадоре за снимање ТВ спотова, пружајући им не само додатну подршку на њиховом путу ка медаљама, већ и подижући свест о значају спорта и спортиста. На тај начин мотивише српске олимпијце, али и подстиче заједницу да се укључи и подржи их док се боре за своје место на постољу у Паризу.

"Сигуран сам да ће нам европске Олимпијске игре донети велики број наших навијача, а то ме посебно радује јер њихова подршка може да направи разлику. Подршка навијача уз сигурност коју нам вишегодишњи партнери, као што је ОТП банка, пружају део су наших успеха. Партнерство овако велике банке, много значи нама спортистима", рекао је Дејан Мајсторовић, освајач бронзане медаље из Токија пред пут у Париз.

Осврћући се на значај системске подршке не само појединачним спортовима, већ целом Олимпијском тиму и Олимпијском комитету Србије, ОТП банка дала је прилику и навијачима да буду део успеха нашег тима уз Виза олимпијске картице, чијим коришћењем и клијенти постају део олимпијске породице, а до 20. августа има и специјалну понуду за нове клијенте. Амбасадори ОТП банке су представили и додатне услуге банке: онлајн отварање рачуна и подизање евра на банкоматима.

четвртак, 01. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару