Читај ми!

Друга емисија трке Београд - Бањалука

У другој специјалној емисији колеге Немање Матића посвећеној 15. међународној трци Београд - Бањалука имаћете прилику да видите извештај са три етапе наше најзначајније трке, као и специјални интервју са чувеним италијанским бициклистом Ђованијем Висконтијем из екипе Бардијани.

Први пут у историји трке, чувени тим Бардијани дошао је у Србију и Републику Српску предвођен првом звездом, легендарним Висконтијем, троструким шампионом Италије, човеком који је два пута победио у етапама на трци Ђиро д'Италија где је освојио и титулу најбољег брдаша 2015. године.

Висконти је у суперлативу причао о организацији трке Београд - Бањалука, као и о припремамa свог тима за овогодишњи Ђиро.

Ту је и ретроспектива најзначајнијих детаља са три етапе, које су вожене из Обреновца до Бијељине, из Бијељине до Власенице и из Приједора до Бањалуке.

Видећете и како је у феноменалном спринт у центру Бањалуке Естонац Микел Рајм остварио прву етапну победу и на крају преузео жуту мајицу Немцу Џастину Волф у узбудљивој завршници трке.

Посебне рубрике припремили смо и са пролазних циљева из Шековића, Градишке, али и из Kозарске Дубице и Разбоја, места која су такође била на рути трке.

Kолега Немања Матић који је пратио трку са лица места урадио је и интервјуе са победницима свих етапа, док су колеге сниматељи Иван Стамболић и Александар Ховјецки испратили и ове године на феноменалан начин трку са мотоцикала и трудили се да забележе сваки детаљ на најбољи могући начин.

субота, 07. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару