Јелена Ерић бриљантна у Белгији

Најбоља српска бициклисткиња Јелена Ерић бриљирала је на једнодневној трци у Белгији где је у фантастичној завршници заузела друго место. Ово је још један бриљантан резултат Јелене, велике звезде српског бициклизма и такмичарке чувеног шпанског тима Мовистар.

Јелена Ерић је бриљирала на једнодневној трци у Мускрону у Белгији где је заузела фантастично друго место. Ово је нови, велики успех за нашу бициклисткињу која из дана у дан помера границе и постаје велика звезда светског бициклизма.

Краљевчанка је перфектно возила трку. Наша спринтерка је била свесна да ће имати лепу прилику да слави на крају дана, међутим ушла је у неизвесну и драматичну спринтерску завршницу са Италијанком Кјаром Консони.

Српкиња и Италијанка су водиле велику битку за тријумф на трци у Мускрону, међутим у последњим метрима Консонијева је успела да слави испред наше Јелене Ерић и забележи прву победу у каријери на једнодневним тркама. Трећепласирана је била Португалка Мариа Мартинс.

Наша Јелена Ерић тренутно је 63. на УЦИ ранг листи и ово је један од највећих успеха у њеној професионални каријери.

Ерићева је до сада по пет пута била шампионка Србије на друму и на хронометру, а доласком у чувени женски тим Мовистар из Шпаније, знатно је напредовала, скренула је пажњу на себе и данас важи за једну од бициклисткиња од којих се тек очекују врхунски резултати.

Јелена има 25 година и поникла је у чувеном тиму Металац из Краљева. Наредну прилику да дође до тријумфа имаће између осталог и на чувеној Амстел Голд трци у Холандији 18. априла.

недеља, 08. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару