Читај ми!

Удовичић поносан на Европско првенство у бициклизму

Нови Сад ће бити домаћин Европског шампионата у планинском бициклизму који ће бити одржан од 12. до 15. августа на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

"Поносан сам на Европски шампионат у бициклизму који ће бити одржан у нашој земљи, у Новом Саду. Много смо уложили у развој нашег спорта и развој бициклизма. У разговору са председником Бициклистичког савеза Србије Бранком Бановићем као приоритет смо поставили и промоцију наших културних и туристичких потенцијала", истакао је Вања Удовичић, министар омладине и спорта.

"Србија се небројено пута показала као изузетан организатор и домаћин највећих спортских такмичења. Са поносом истичем и да ћемо бити прва земља у овом делу Европе која ће организовати Европско првенство у планинском бициклизму у Новом Саду. Биће то идеална прилика да још једном пошаљемо прелепу слику у свет из Србије."

Захваљјујући преданости челника нашег Бициклистичког савеза и визији председника Бранка Бановића, после осам година напорног рада, Србија је успела да добије организацију највећег бициклистичког догађаја икада одржаног на овим просторима.

"Први пут ћемо бити домаћин једног овако значајног бициклистичког такмичења. Хвала Европској бициклистичкој федерацији што је веровала у нас и омогућила нам да будемо домаћини Европског првенства. Даћемо све од себе да ово буде најбоље организовано Европско првенство до сада", рекао је Бранко Бановић, председник Бициклистичког савеза Србије.

Челни људи европског бициклизма одушевљени су Петроварадинском тврђавом, Новим Садом и Србијом, и верују да ће Европско првенство у нашој земљи бити једно од најатрактивнијих и најбоље организованих до сада.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару