Читај ми!

Варнице на мерењу, Џошуа и Пулев боксују пред публиком у Лондону

Британски боксер Ентони Џошуа и Бугарин Кубрат Пулев, састају се у "ССЕ арени" у Лондону у борби за титулу светског првака у верзијама WBA, IBF и WBO. Џошуа и Пулев затвориће програм који почиње у 20 часова по средњоевропском времену, а на званичном мерењу пред меч, дошло је до чарки између двојице боксера.

Актуелни светски шампион и бранилац титуле је Џошуа, који је у досадашњој каријери забележио 23 победе, од којих 21 нокаутом и само један пораз, док Пулев има скор 28-1 (14 нокаута).

Њих двојица ушли су у вербални сукоб на званичном мерењу.

"Требало је да га ударим преко уста малопре, али то ће морати да сачека до сутра. Знам да је покушао да ме застраши, али познајем га, проучавао сам га. Он мисли да је ратник, али људи обично то мисле док не уђу у ринг са мном. После тога веома брзо њихов дух буде сломљен. Када то учиним, биће лако да га нокаутирам", истакао је Џошуа, иначе олимпијски шампион из 2012. године.

Пулев, који носи надимак "кобра", најавио је тријумф.

"Победићу Џошуу јер сам бољи боксер. Поштујем га због тога што је прихватио меч са мном. Многи то не би учинили јер знају колико сам добар", истакао је Бугарин.

Британац је 109,2 килограма, само 500 грама више од противника.

Окршај Џошуе и Пулева биће последњи по распореду и неће почети пре 23.00 по средњоевропском времену, а претходном одлуком је потврђено да ће на трибинама бити присутно 1.000 гледалаца.

понедељак, 09. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару