Читај ми!

Спектакл на Тргу: Боксерски дерби после 26 година

Боксери Црвене звезде савладали су Партизан са 10:8 у спектакуларном вечитом дербију на Тргу Републике у Београду. После 26 година у суботу увече одржан је нови боксерски вечити дерби као увод у 2021. годину, када ће Београд бити домаћин Светског сениорског првенства у боксу.

У присусуству бројних боксерских легенди на челу са Тадијом Качаром, као и председника ОКС-а Божидара Маљковића и члана МОК-а Ненада Лалатовића, виђене су сјајне борбе као доказ да се бокс вратио на велику сцену.

Победе за Звезду остварили су Немања Гавриловић (60 кг), Ненад Јовановић (64 кг), Дамијан Грмуша (69 кг), Сандро Полетан (75 кг) и Милосав Савић (91 кг), а за Партизан Омер Ахметовић (52 кг), Страхиња Карабеговић (69 кг), Саша Миловац (81 кг) и Душан Велетић (91+ кг).

Председник Боксерског савеза Србије (БС С) Ненад Боровчанин изјавио је да је презадовољан спектаклом који су приредиили боксери Црвене звезде и Партизана на Тргу Републике и најавио нове акције у циљу промоције племените вештине.

"Презадовољан сам како је све протекло. Срби воле бокс. Окупили смо одличне борце из целе Србије, који су заиста оставили срце на Тргу Републике. Идемо даље, све за добробит српског бокса. Учинићемо све да уколико епидемиолошка ситуација и време дозволи, до краја године организујемо још неколико промотивних боксерских спектакл", истакао је Боровчанин.

Сва ова дешавања сјајан су увод у 2021. годину, када ће Београд у новембру бити домаћин Светског сениорског првенства у боксу.

уторак, 10. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару