Милица Мандић на Факултету за спорт у Лепосавићу

Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић добила је данас индекс Факултета за спорт и физичко васпитање Приштина са средиштем у Лепосавићу. Ове школске године на факултет у Лепосавићу уписало су се 84 студента.

Како је саопштено, свечано уручивање студентских књижица полазницима 42. генерације студената организовано је у Лепосавићу, а декан проф. Верољуб Станковић први индекс уручио је теквондисткињи Милици Мандић, а поздравио је њеног тренера Драгана Јовића и председника Спортског савеза Београда Драгана Томашевића.

"Велика је част да први индекс у овој школској години уручим Милици Мандић. То је велико признање и подстрек за све младе који живе на простору Косова и Метохије, а и за све оне који су жељни знања дошли из градова из централне Србије да студирају у овом градићу", рекао је Станковић.

Олимпијска шампионка из 2012. године није крила радост што је имала прилику да се сретне са младима који желе да уче.

"Само знањем и упорним радом се постиже успех и освајају медаље", рекла је Мандић и позвала је све да се предано посвете пословима за које ће се школовати.

Тренер Јовић поручио је да без обзира на ванредну ситауцију, свуда и на сваком месту треба се посветити физичким активностима.

"Тако се побеђују сви проблеми и све болести", рекао је Јовић.

Уз поруку да је сппорт најбољи лек, Драган Томашевић потврдио је да су у ови људи изабрали факултет у Лепосавићу, који је спреман да технички и стручно образује оне који ће се у будућности спортом.

На Факултет спорта и физичког васпитања у Лепосавићу ове школске године уписало се 84 студента.

уторак, 10. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару