Јовановић објавио списак возача за Трку кроз Србију

У Источном Сарајеву ће од 18 часова бити организовано свечано отварање јубиларне 60. Трке кроз Србију и представљање екипа које ће наступити на нашој најзначајнијој трци. Међу фаворитима ће бити и бициклистичка репрезентација Србије, која ће бити у пуном саставу.

Селектор Србије Небојша Јовановић објавио је и званичан списак репрезентативаца који ће наступити на Трци кроз Србију.

Наш тим ће бити готово у комплетном саставу, предвођен професионалцем Душаном Рајовићем. Поред Рајовића, Јовановић је у национални тим позвао Даниловића, Клисурића, Стефановића, Галовића, спринтера Калабу и Ђорђа Ђурића.

"Очекујем медаљу. Без лажне скромности, мислим да можемо макар до једне, ако не и до две етапне победеи сложну, компактну вожњу", истакао је Небојша Јовановић, селектор бициклистичке репрезентације Србије.

Највише се свакако очекује од Душана Рајовића, који ће поред етапне победе, претендовати и на генерални пласман.

"Највише очекујем од Рајовића који се већ доказао на великим иностраним тркама. Од осталих возача очекујем да раде сложно, да му помогну и на крају остваримо наш циљ, а то је једна етапна победа и медаља", додао је Јовановић.

Старт прве етапе заказан је за 1. септембар, када ће караван кренути са Јахорине у 10.30 часова, а након 170 пређених километара циљ прве, краљевске етапе, биће на Златибору око 15 часова и 30 минута.

среда, 11. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару