Спортисти и рекреативци за Софијин први корак

Велики број спортиста и јавних личности укључио се у акцију помоћи "За Софијин први корак", а организован је и велики број хуманитарних спортских акција и манифестација како би се сакупио новац за лечење Софије Маркуљевић.

Наше највеће спортске звезде и сви људи добре воље послали су јасну поруку.

"Један од турнира је одигран на Ади у фудбалу који је имао леп одјек и велики број екипа, огроман број фирми се укључио, којима се овим путем захваљујем. Било је ту још пар турнира, један кошаркашки турнир у Хали спортова Жарково који је исто организован на високом нивоу, један део екипа је отказао, али морам да их похвалим да су сви дали новац и они који су учествовали и пни који нису, а заштитино лице тог турнира био је Бранко Лазић'', изјавио је Стефан Маркуљевић, отац мале Софије.

Нажалост, због ситуације са коронавирусом такве спортско-хуманитарне манифестације су стопиране, али акција за прикупљање новца за Софијино лечење и даље траје.

"Потребно је да сакупимо још неких 400.000 долара. Kад кажете 400.000 долара заиста делује као огромна цифра. С обзиром на то да нам је почетна цифра која нам је била потребна на почетку износиола 2,4 милиона долара, 400.000 заиста делује некако мало, али то је заиста огромна цифра и овим путем желим да позовем гледаоце и све оне који желе да нам се прикључе, да помогну. Позивам и спортисте и јавне личности да не само донацијама већ и маркетингом и шером помогну нама да дођемо до донација'' додао је Софијин отац Стефан.

Пошаљите СМС 797 на број 3030 - "За Софијин први корак".

среда, 11. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару