Левајац наставља каријеру у Немачкој

Млади стонотенисер Србије Димитрије Левајац клупску каријеру наставиће у немачком Сарбрикену. Момак који је са непуних 19 година одиграо кључну улогу у пласману Србије на Олимпијске игре у Токију, после три године, напустиће зрењанински Банат.

"Идем да тренирам у тренинг центар Тибхара са којим имам спонзорски уговор. Играћу за клуб Сарбрикен и живети у истоименом граду. Играћу за њихову другу екипу. Искрено се надам да је мој потез да одем у Немачку исправан. То ће показати будућност. За сад све одлуке које смо доносили моји родитељи и ја испоставиле су се као исправне. Моје лично мишљење је да је право време за такав корак у мојој каријери", рекао је Левајац у интервјуу за сајт стонитенис.орг.

Момак који је са непуних 19 година одиграо кључну улогу у пласману Србије на Олимпијске игре у Токију, када је направио сензацију савладавши 19. играча света Чун Тинг Вонга, после три године, напустиће зрењанински Банат.

"Мислим да је Зрењанин право место за напредовање младих стонотенисера у Србији. Имају најбоље могуће услове, тренере и спаринг партнере у држави. Наравно, мислим да је Банат тренутно лидер мушког стоног тениса у Србији и мислим да се то показује из године у годину. Лично сам презадовољан свим учињеним у Зрењанину у протекле три године", закључио је Левајац.

среда, 11. септембар 2024.
24° C

Коментари

Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков