Одржан пети Куп Београда на Ушћу

Бициклистичка сезона у нашој земљи је у пуном јеку. У прелепом парку Ушће у нашој престоници, одржан је и пети куп Београда у бициклизму, на којем су наступили тркачи свих узрасних категорија, од полетараца до сениора и мастерса, и у мушкој и у женској конкуренцији. 

Стаза је одлично постављена и сви љубитељи бициклизма имали су прилику да уживају у одличном такмичењу.

"Ово је проверена стаза, цела Србија нам долази. Једно од најатрактивнијих такмичења. Тренери могу да прате и да гледају трку, зато што је звездаста трка, и нон стоп такмичари пролазе ту кроз зону циља. Прошле недеље 120 такмичара, сада 96, дошло је овде, из целе Србије, из иностранства, имамо возаче из Босне и Херцеговине и из Хрватске који наступају у најмлађим категоријама", изјавио је Радомир Павловић, председник Бициклистичког савеза Београда.

Бициклисти су међу првима започели такмичења у Србији, након пандемије коронавируса.

Након короне, сутрадан већ, то је био 30. мај, ми смо имали прво такмичење, и малтене смо отворили такмичарску сезону у Београду. И настављамо већ сваку другу недељу додао је Павловић.

Код сениора, тријумфовао је Хусеин Селимовић из Јединства из Тузле, испред Данијела Крановића из ОБК Београда и Ивана Мојсиловића из Партизана.

У конкуренцији дама, најбоља је била Маријана Урошевић из Радничког из Крагујевца, испред Јоване Радовановић из Једноте Шид.

"Лепо је време, изузетан је овај Парк Ушће у којем се вози стаза 180 метара је круг. Уживају и такмичари и тренери и публика, родитељи, који су у великом броју дошли да пропрате ово такмичење", истакао је Радомир Павловић, председник Бициклистичког савеза Београда.

Захваљујући преданом раду Радомира Павловића и његових сарадника, већ почетком јула, у Парку Ушће у Београду биће одржана још једна велика, међународна бициклистичка трка, у организацији Бициклистичког савеза Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
22° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи