Куп Србије у минифудбалу у Суботици

У Суботици ће наредног викенда бити одигран финални турнир Купа Србије у минифудбалу, на којем ћемо добити новог шампиона наше земље. Први пут, право наступа имаће и играчи из прве футсал лиге Србије.

"Турнир се одржава 27. и 28. јуна у Спортском центру Првомајска у самом центру Суботице. Учествује шест градова – Београд, Нови Сад, Суботица, Чачак, Шабац и Крагујевац, који ће послати своје најбоље представнике на турнир. Имаћемо укупно 12 екипа на турниру, које ће бити подељене у три групе са по четири тима", рекао је Зоран Здравковић, члан Српске асоцијације минифудбала.

Поред финалног турнира, на којем ћемо добити новог шампиона Србије, у Суботици ће се играти и Бизнис куп у минифудбалу, одакле ће најбољи тимови изборити пласман на Европски Бизнис куп у Анталији од 15. до 19. октобра.

"Имајући у виду да је Србија од самог старта у свим такмичењима учествује са максималним бројем екипа, и да се одазвала на свако такмичење Европске федерације, ми ћемо имати најмање четири места на Бизнис купу, тако да ће првак свакако ићи свакако на Бизнис куп, и остале екипе које буду изразиле заинтересованост, ићи ће са нама у Анталију", рекао је Јован Василијевић из Српске асоцијације минифудбала.

Победник Купа Србије у Суботици представљаће нашу земљу на Европском првенству које би требало да се одигра у Словачкој, у Кошицама, од 7. до 14. новембра.

Лига шампиона је одложена, док ће Евро куп бити играно у Италији, у Риминију од 2. до 6. септембра.

среда, 11. септембар 2024.
20° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи