Зорана и Јелена Аруновић једва чекају да се загрле

Наша стрелкиња Зорана Аруновић изузетно је расположена. Тренира у свом дому, под будним оком тренера, сетре Јелене Аруновић. Са њима је разговарала Сања Драгићевић Бабић.

Зорана и Јелена Аруновић, свак у свом дому, ипак повезане преко видео позива, признају да једна без друге не функционишу баш најбоље. Ипак, обе ведрог духа, успеле су да се прилагоде новонасталој ситуацији и осмисле на који начин да Зорана тренира. Поред опреме коју је донела из теретане, Зорани у вежбању нишањења помаже и даска за пеглање. Каже да многе њене колегинице управо користе овај "реквизит" за тренинге.

"Уобичајене обавезе, два пута дневно тренинг са Зораном. Између тога помажем, коме треба шта да се помогне, од наших старијих суграђана. Потрудила сам се да избегнем ону опцију да ми буде досадно", рекла је Јелена.

Зорана је недавно уручила тестове за коронавирус који су сакупљени у акцији коју је започела Марина Маљковић.

"Јако је лепо да ми можемо да се спојимо ван терена и допринесемо, осим спортом, благостању наше нације", рекла је Зорана.

Њих две су описале како изгледају тренинзи, како комуницирају. Направиле су план рада да би Зорана, колико год је могуће у оваквим условима, одржала форму.

Њих две планирају када се све заврши и када буду добиле план такмичења да се додатно организују, направе план припрема и да се Зорана спреми за такмичења.

На карају истакле су да им недостаје загрљај, а то је прво што ће урадити кад све ово прође и кад се поново виде.

четвртак, 12. септембар 2024.
30° C

Коментари

Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи