Јовићевић: Да наставимо причу Радничког у новом веку

Представници СД Раднички, обележавајући 100 година постојања друштва, положили су данас на Црвеном крсту венац на спомен плочу херојима и члановима, који су у борби за слободу дали своје животе.

Крсташи су јуче прославили век постојања, а уместо свечане академије, председник Управног одбора СД Раднички Саша Јовићевић и генерални секретар Станка Пејовић, положили су венац на спомен плочу у улици Војводе Шупљикца 31.

"Данас је први дан нових 100 година СД Раднички, спортског друштва које је дало највредније што је могло, а то су животи 118 палих бораца у народно-ослободилачком рату,17 народних хероја, као и мноштво спортиста и спортских радника, титула... Ту су имена, али њихово дело је нешто што је неизбрисиво. На нама је да наставимо пут и причу Радничког у новом веку", рекао је Јовићевић новинарима после полагања венца.

Он је додао и да се нада ће се после пандемије корона вируса јубилеј Радничког са Крста прославити тако доликује.

"Сходно одлукама Владе, СД Раднички пролонгираће све своје активности у наредном периоду до неких бољих дана, а када све то прође прославићемо како један стогодишњак и заслужује. Надамо се да ћемо у том пакету да издејствујемо и камен темељац наше нове куће, нашег новог дома, где ћемо као и до сада, покушати да изнедримо нове шампионе и добре људе. Живео Раднички, живела Србија", закључио је Јовићевић.

четвртак, 12. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи