Гужва на путу за Тампу, сви би да играју са Брејдијем

Том Брејди ће следеће сезоне вероватно наступати за Тампа Беј баканирсе, а тиму се јавио велики број играча који желе да буду ангажовани, односно да заиграју са најбољим квотербеком у историји игре.

Том Брејди је напустио редове Њу Ингланда после 20 година, а времешни квотербек постигао је усмени споразум са Тампа Беј баканирсима, са којима би требало да потпише уносан уговор.

Његов потез покренуо је лавину у НФЛ лиги, пошто се велики број играча јавља клубу са Флориде са жељом да их ангажују.

Брејди ће у Тампи радити са тренером Врусом Аријансом, који има велико искуство у сарадњи са врхунским квотербековима, попут Пејтона Менинга, Бена Ротлисбергера и Карсона Палмера.

НФЛ је постао попут НБА лиге, где је прелазак Леброна Џејмса у редове Ел-Еј лејкерса довео до селидбе великог броја квалитетних, али пре свега искусних играча, у Калифорнију, пошто сматрају да уз "Краља" имају веће шансе да се домогну шампионског прстена.

Тампа у овом тренутку располаже са неколико одличних вајд рисивера (хватача) попут Мајка Еванса и Криса Годвина, а прошлосезонски квотербек Гусара Џејмс Винстон био је најбољи у лиги у баченим јардима,

Брејди у Тампи може имати само један проблем – сви од њега очекују да поново буде најбољи, па уколико Баканирси не остваре очекивани резултат, 42-годишњи квотербек биће главни кривац.

С друге страни, Брејди има и мотив – уколико би освојио нову шампионску титулу, седму у каријери, био би успешнији од свог тренера из Њу Ингланда, Била Беличика.

петак, 13. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи