Најава бољих односа: Партизан међу првима честитао рођендан Звезди

Спортско друштво Црвена звезда прославило је јуче 75. рођендан, а једна од првих честитки на адресу црвено-белих стигла је из редова највећег ривала - Партизана.

Најава бољих односа на релацији Звезда-Партизан стигла је јуче, у дану када је СД Црвена звезда прославило 75. рођендан.

"Честитајући Вам 75.годишицу оснивања Вашег спортског друштва, уз жеље за здравље и успех Звездиних спортиста, користимо прилику да овим путем искажемо веру да ће традиционално и непролазно ривалство наших спортских друштава бити залог стварања и афирмисања атмосфере уважавања и спортског духа, на добробит српског спорта", новоди се у честитки црно-белих, коју су потписали председник ЈСД Партизан Милорад Вучелић и генерални секретар Милан Обућина.

Звезда је одмах одговорила и захвалила се на честиткама.

"Ривалство Црвене звезде и Партизана као стубова српског спорта, обележило је 75 година постојања наших спортских друштава, али и донело бројне успехе југословенског и српског спорта у деценијама за нама".

Како се наводи, зато и у овом тренутку, уз још једном, захвалност на искреним честиткама, изражавам наду да ће наша спортска друштва у годинама и деценијама које долазе, развијати атмосферу спортског духа, уважавања и витештва на спортским теренима.

"Као највећи амбасадори и симболи српског спорта, имамо обавезу према генерацијама које долазе и расту уз Црвену звезду и Партизан, а из чега ће велику добит имати и српски спорт и друштво у целини", стоји у одговору црвено-белих који су потписали председник Скупштине Петар Шкундрић, председник Управног одбора Небојша Цовић и генерални секретар Игор Милојевић.

СД Партизан ће 4. октобра прославити свој 75. рођендан.

петак, 13. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи